dilluns, 26 de juliol del 2010

El gran dia!!!!!


Per fi va arribar el gran dia, n'estic molt i molt orgullosa del resultat i tothom va estar content.
Va ser una festa en "familia" però per mi va ser un gran repte.  Ja veureu com només amb una mica d'imaginació i una bona presentació el resultat és impressionant.Com que alguns aperitius ja els havia fet, per no extendre'm massa us posaré els enllaços de la recepte per abreviar. Tot plegat van ser deu aperitius diferents:





3 comentaris:

Núria ha dit...

Va estar molt i molt bé, i és ben veritat que tothom va quedar encantat, amb aplaudiments inclosos!!

Núria ha dit...

Meri, primer de tot em sembla un resultat espectacular. Però jo vull saber com t'ho vas fer perque tot es mantinguès perfecte. On ho vas possar? a la nevera? en tappers? A mi sempre m'ha agradat fer aquestes coses, pero tinc 1 nevera normaleta i normalment plena, així que no se que fer per deixar-ho tot preparat i es mantingui en bones condicions el menjar. Per que es clar, no pots possar-te a fer-ho quan venen els convidats, ho has de tenir preparadet perque quan arribin possar-te a menjar.

Meritxell ha dit...

Nuria jo també tinc una nevera normaleta, tipus combi. El que vaig fer és procurar que estigués força buida per les coses que necessiten nevera. El dia abans faig les coses que no cal que estiguin calentes, com les galetes, magdalenes, piruletes, etc i les vaig posant en unes safates metàl.liques que venen amb les seves tapes. Aquestes coses no cal que estiguin a la nevera, i la resta doncs llevar-te molt doreta i posar el forn a treballar, i a mesura que surten posar-les en aquestes safates i tapar-les, perquè mantinguin l'escalfor. Sembla que no pugui ser però surt, je je je és qüestió d'organitzar-se i posar-hi paciència.