dijous, 14 d’octubre del 2010

Brownie de xocolata blanca



Aquest postre l'he fet per aixecar la moral i animar a la meva millor amiga que, pobreta ha tingut mala pata, mai millor dit. Te l'he fet perquè t'ajudi a passar més depressa aquests dies que hauràs de fer repòs. Que et milloris Mon. Li encanta la xocolata blanca doncs que millor que aquest brownie de xocolata blanca. Veureu que amb aquesta senzilla recepta podem fer un gran postre.

Ingredients:
3 ous
90 gr sucre
3 cullerades de llet sencera
125 gr xocolata blanca
125 gr de mantega
8 gr llevat químic (royal) 
80 gr de farina de repostería
50 gr nous

Per començar fondrem la xocolata blanca amb la mantega, un cop foses ho barrejarem bé i reservarem. Agafarem un bol i batrem els ous amb el sucre a mà amb una barilla, un cop obtinguem una mescla homogènia hi afegirem la llet i el llevat. Després afegirem la barreja de la mantega amb la xocolata, procurant que no estigui calent. Finalment afegim la farina tamissada i seguim batent a mà fins que tots els ingredients quedin ben lligats. Per acabar hi posarem les nous. Posarem la barreja en un motlle i ho posarem al microones 5 minuts a màxima potència. Sobretot el més important és deixar-lo reposar dins del microones sense obrir la porta entre 5 i 10 minuts. Un cop passat aquest temps, desmotllarem i el podem decorar al vostre gust, jo hi he afegint unes nous, però hi podeu posar el que volgueu.

Com que el resultat ha estat molt bo he fet també la versió en xocolata negre, tot i que al fer-lo amb un motllo més senzill, ja que no estava a casa,  no és tant vistós però ha quedat molt bo, ha estat l'acompanyament del cafetó.



1 comentari:

Mon ha dit...

milions de gràcies de tu amiguita "la tullidita"!!!