dissabte, 9 d’octubre del 2010

Cloïses amb salsa de curry



Per fi m'estreno amb el marisc, ja era hora!!! Fa unes setmanes la meva millor amiga va fer per un sopar molt especial aquesta recepta, l'unic que jo l'he adaptat als ingredients que tenia, ja que el plat porta fumet de peix i jo no en tenia. Anem directament al gra, tot i no seguir al peu de la lletra la recepta, han quedat molt bones,  i pels qui us agradi els sabors una mica exòtics, us encantarà.

Ingredients:
1 ceba
1 got de vi blanc
1 nou de mantega
1/2 quilo de cloïses
1 culleradeta de curry
200 ml nata líquida
1 culleradeta julivert

Una bona estona abans de començar el plat, posarem les cloïses ben netes en aigua amb sal i una mica des sucre.
En un cassó hi posem la mantega i la ceba ben picadeta i deixem que es vagi tornant transparent, tot seguit hi posarem el vi i esperarem a que arrenqui el bull, un com bulli hi posarem les cloïses i esperarem uns minuts a que s'obrin. Retirarem les cloïses i reservarem.


Al mateix cassó on tenim la ceba i el vi hi afegim la nata líquida i el curry i deixem que espessegi una mica. Després hi tornarem a posar les cloïses i el julibert i ja les teniu i ben bones que són.