dissabte, 13 de novembre del 2010

Pastís de formatge i magrana

Aprofitant que a casa teniem magranes i que ja feia temps que volia provar-lo de fer, aquí teniu un pastís de iogurt amb magrana. No he seguit la recepta al peu de la lletra, ja que l'original portava formatge fresc i jo n'he posat de tipus philadelphia i mascarpone, a part que els iogurts eren naturals i jo els he posat de tipus griego.
Ingredients:
100 gr formatge mascarpone
100 gr formatge tipus philadelphia
2 iogurts tipus griego
2 magranes 
6 fulles de gelatina
suc d'una taronja
sucre

Començarem desgranant la magrana i en farem tres parts, dues generoes i una tercera que serà per decorar el pastís i reservarem. En un bol hi posarem una cullerada de sucre, els iogurts, els formatges, i una de les parts de magrana i ho barrejarem bé. Tot seguit agafarem un cassó i hi escalfarem els suc de taronja, un cop calent, retirem del foc i hi afegim tres fulles de gelatina, que prèviament haurem hidratat amb aigua freda, i les disoldrem una a una. Afegim els suc de taronja amb la gelatina a la mescla del iogurts, formatge i magrana i ho barregem bé. Un cop ben barrejat ho posarem en un motllo i el posarem a la nevera. Agafarem la segona part de la magrana i la batrem perquè ens deixi anar tot el suc, l'escalfem, ja sigui al foc o al microones i tot seguit afegim les altres tres fulles de gelatina hidratades. 



Quan veiem que la mescla que tenim a la nevera comença a cuallar, afegim amb molt de compte el suc de magrana amb la gelatina i tornem a ficar a la nevera una estona més i per acabar afegirem la resta de la magrana que havíem reservat per decorar.