diumenge, 23 de gener del 2011

Pastís de pernil amb formatge i herbes aromàtiques

 Volia tornar a fer el pastís de verdures però substituin-les per el pernil i formatge, o sigui que bàsicament he substituit les verdures i he fet alguna variació i el resultat ha estat molt bo.
 Ingredients:
500 gr pasta de full
mozzarella ratllada
formatge parmesà
alfàbrega
herbes provençals
2 ous
100 gr formatge de bola
2 llenques de pernil dolç
1/2 culleradeta de sal
1/2 culleradeta de pebre
200 ml de nata

Agafarem un motllo i el forrarem amb paper d'alumini i hi posarem una mica de farina, molt poqueta. Tot seguit posem la pasta de full i li donem la forma del motlle i punxem amb una forquilla. Ho tapem amb paper sulfuritzat i hi posem un altre motlle a sobre perquè no pugi. Ho enfornarem uns 20 minuts a 200º. Mentrestant en un bol, hi posem els ous, la nata, la sal, el pebre, i les herbes aromàtiques al vostre gust i ho batem. Un cop tinguem la mescla, afegim el formatge a dauets petits i reservem. Un cop tinguem cuita la pasta de full, treiem el motlle i el paper de forn i procedirem a omplir el pastís. 


Posarem al fons un bon grapat de mozzarella ratllada, les dues llesques de pernil dolç i per sobre la mescla dels ous i la resta d'ingredients i ho tornarem a posar al forn durant uns 25 minuts i ja el tindrem. El podrem menjar tant fred com calent. Si ho proveu espero que us agradi.