dilluns, 13 de febrer del 2012

Pastissets de nata amb cor de xocolata

  
Aqui teniu uns pastissets per aquells que els agrada celebrar el Sant Valentí. Es tracta d'uns pastissets molt flonjos amb un lleuger toc de nata i amb un saborós cor de xocolata fondant. Deliciosos i ideals per a qualsevol ocasió, uns postres romàntics un berenar diferent, el que volguem.
Ingredients (uns 16 pastissets)
175 gr de farina de repostería
125 gr de sucre
125 gr d'oli de girasol
8 gr llevat royal (1/2 sobre)
50 gr de nata per muntar
3 ous mitjans
100 gr de xocolata fondant
1/2 culleradeta aroma (el que volgueu, jo he fet servir de flors de taronger)

Preparació:
En un bol hi posarem els ous juntament amb el sucre, i batrem fins que els ous doblin el volum. Seguidament afegim la nata i després l'oli de girasol. Seguim batent fins que quedin ben integrats els ingredients. Ara hi posem l'aroma i la farina i el llevat que prèviament haurem tamissat.
Taparem amb un drap i deixarem un mínim de 30 minuts a la nevera.
Un cop passat aquest temps agafarem un motlle de silicona hi hi posarem un cullerada de massa de pastissetsi a sobre una cullerada de xocolata fondant, que haurem desfet amb anterioritat, ja sigui al bany maria o al microones. No cal posar més massa de pastisset ja que al pujar la massa quedarà per sobre de la xocolata.
Posarem al forn que ja tindrem calent uns 15 minuts a 180º, depenen del forn potser us caldrà una mica més.
Un cop cuits els deixarem refredar una mica sobre una reixeta i ja els tindrem llestos per disfrutar!

1 comentari:

Catieu ha dit...

Uhmmmm!!! Nata i xocolata, una combinació deliciosa!! M'encanta......
Petonets